European Media Partner

Vi hjelper «startups» med å tjene penger

– Vi ønsker å støtte de innovative og gi flere nyskapende bedrifter muligheten til å vokse. Vi bidrar til økt vekst gjennom kapital og ikke minst kunnskap, rådgiving og tilgang til et stort nettverk, sier Thomas Gunnarsson i Collector Bank.

Den svenske banken Collector Bank har holdt på i Sverige i over 20 år og etablerte seg i Norge for noen år siden. Gjennom sitt fond Collector Ventures, har selskapet investert i tjuetalls fintech startups. En av deres siste investeringer var i det norske selskapet 24Seven Finans, hvor de gikk inn som deleier og samarbeidspartner i vinter.

–Vi har investert i selskaper som jobber med alt fra seniorlån til mobile betalingsløsninger. Ingen av de er like men alle har et godt produkt med et solid team som brenner for det de driver med. Det er slike selskaper vi ser etter.

Selskapene Collector har investert og opererer i ulike bransjer på B2B- og B2C-markedet. Noen er større, andre mindre, men alle har høye ambisjoner og stort potensiale.

– Vi er hele tiden på jakt etter nye interessante selskaper som vi kan investere i, og håper å gjøre mange flere investeringer i det norske markedet fremover, avslutter Gunnarsson. 

Share this article

Journalist

Eirik Knutsen

Related articles