European Media Partner

Velkommen til industriens nettverksarena

Fra 17. til 19. april samles utstyrleverandører, produsenter og produkteiere til SMART industri på Norges Varemesse. Vi i Maskingrossisternes Forening har sammen med flere andre store bransjeforeninger gått sammen om å skape den største og råeste nettverksarenaen industrien i Norge har opplevd.

SMART industri har fokus på innovasjon, bærekraft og digitalisering.

SMART industri skal vise fremtidens løsninger i praksis samt arrangere banebrytende kurs og konferanser. Det blir selvfølgelig lagt til rette for å utveksle erfaringer med bransjekolleger på ulike sosiale arrangementer.

SMART industri har fokus på innovasjon, bærekraft og digitalisering. De tøffeste maskinene og løsningene innenfor prefab, maskinering, sveis, overflate og verksted vises frem og demonstreres. Vi satser på ungdommen og kommer med en rekke tilbud for dem.

Den norske industrien har alltid vært dyktige på å bruke teknologiutvikling som konkurransekraft. I SMART industris Innovation corner vil de besøkende kunne se og prøve det råeste og nyeste på markedet. Disse standene vil gi inspirasjon og nysgjerrighet for neste steg i teknologiutviklingen. Har din bedrift produkter, utstyr eller løsninger som ingen har sett før – Innovation corner er stedet å vise det frem!

Det stilles stadig økende krav til grønne løsninger og klimanøytralitet. I vårt Green corner kan din bedrift vise frem at bærekraft kan være et stort konkurransefortrinn for norske industribedrifter. Her skal det vises frem hvordan man kan bruke digitalisering, teknologi og materialer til å bli en miljøvinner.

For første gang i Norge går de største bransjeforeningene innen verkstedindustrien sammen om å skape industriens viktigste arena,

SMART industri med kurs og seminarer, konferanser, årsmøter, åpne medlemsmøter, og maskin og utstyrsmesse - alt samlet på ett sted.

Hvis din bedrift skal delta på kun ett arrangement i 2018, SMART industri gir deg det beste utbyttet! 

Share this article

Journalist

Tone Merethe Lindberg Grøstad, direktør Maskingrossisternes Forening

Related articles