European Media Partner

Tar videre­gående skole på nett

NooA er nettskolen for deg som er lei av lineær-TV og lineær-skole. På NooA trenger du ikke vekkeklokke, månedskort, hybel, barnevakt eller permisjon fra jobben.

– Det unike med NooA er at alle kan lære hvor de vil og når de vil, i et sosialt miljø med dyktige lærere og personlig oppfølging. Vi har 2000 brukere i 35 land og 100 kurs på flere språk. Du som gjør skolen populær er at du kan starte når du vil og gjennomføre i ditt eget tempo, sier Morten Flate Paulsen er professor i nettbasert utdanning og daglig leder på NooA.

På denne videregående nettskolen er det mange som jobber og tjener penger mens de studerer.

– Vi har yrkesfag, generell studiekompetanse og kurs for praksiskandidater som vil ta fagbrev helsefagarbeid, barne- og ungdomsarbeid eller byggdrift. Våre norskkurs, tegnekurs og skrivekursene på Forfatterskolen er også populære, sier han.

Kursene er tilgjengelige for alle med internett og datamaskin.

– Alle som vil kan starte på kursene våre og vi har plass til alle. Vi har ingen formelle opptakskrav, men forventede forkunnskaper står i kursbeskrivelsene. Alle som fullfører kurs får elektroniske kursbevis, avslutter Morten Flate Paulsen.

Tar videre­gående skole på nett

Share this article

Journalist

Related articles