European Media Partner

Skytjeneste for effektivisering av bedrifter

Telaris er en skytjeneste som digitaliserer og effektiviserer bedrifter. Løsningen er utviklet sammen med norsk industri, næringsliv og offentlig sektor og sørger for effektiv produksjon, enklere dokumentasjon og raskere gjennomløpshastighet.

– Markedet krever masseproduksjon og ønsker skreddersøm. Vi møter de ønskene med Telaris, som er en hybrid, modulbasert løsning med dimensjoner og funksjonalitet som passer de fleste, forteller Steinar Nordskog, som er partner i selskapet. – Modulene er tilpasset ulike bransjer, slik at virksomhetene får en løsning som er optimalisert i forhold til sitt behov.

Telaris PCS AS bruker sin egenutviklede programvare i driften av sitt firma. – Vi trenger bare Telaris og et epost-program for å holde hjulene i gang, sier Nordskog. – Løsningen handterer fakturering, arbeidspakker, timeregistrering, planlegging og gjennomføring av prosesser og oppgaver. Alt styres med den samme softwaren som kundene bruker.

Hva slags verktøy er Telaris?

– Det er et administrativt verktøy og et prosjektstyringsverktøy. I en virksomhet foregår to typer prosesser – den kontinuerlige driften av selskapet og prosjekter. Telaris er et verktøy for begge deler.

Kundene spenner fra bedrifter som bygger oljeplattformer, til offentlig virksomhet og små selskap. Softwaren passer alle.

– Vi tilpasser de aller fleste behov uten programmering. Det er snakk om en konfigureringsjobb, avslutter Nordskog. – Vi setter opp et sett med moduler som speiler kundens forretningsmodell og arbeidsmåte. 

Share this article

Journalist

Ole Bjørn Ulsnæs

Related articles