European Media Partner
Skaper fremtidens innovatører LIVSSTIL

Skaper fremtidens innovatører

SKAP folkehøgskole i Mandal har fokus på idéutvikling, kreativitet og evnen til problemløsing. Her lærer du ferdigheter som er viktige innenfor alle studieretninger og yrkesgrupper.

Folkehøgskolen er et kompetansesenter og en treningsarena for kreative prosesser hvor alle kan oppleve energien og mestring i samarbeid om ekte problemstillinger fra bedrifter og lokalsamfunnet.

– SKAP har en unik sammensetning av linjer som fokuserer på kreativitet, kritisk tenkning, samarbeid og problemløsning. Kombinasjonen av disse egenskapene, samt konkret fagkunnskap fra en av våre linjer, er det som til slutt gjør deg til en ”SKAP-er”, sier Ole Henrik Golf ved SKAP folkehøgskole.

Skolens mest populære linjer er teknologi og arkitektur.

– Vi har en ganske jevn søkermengde på linjene. Helt på topp ligger teknologi, noe som er helt naturlig da vi går inn i en meget spennende og uforutsigbar fremtid. Nå som endringene skjer så fort er det naturlig at flere studerer teknologi. Uavhengig av hvilke linje man velger er det mye samarbeid og kunnskapsdeling på tvers av alle linjene, sier han.

– Vårt fokus er å jobbe med konkrete oppgaver fra næringslivet, eller utfordringer som finnes ute i verden, sier han.

Skaper fremtidens innovatører

Share this article

Journalist

Ole Peter Galaasen

Related articles