European Media Partner

Norske turoperatører


1. Hva tilbyr dere til ferielystne nordmenn?
2. Hvorfor burde en reiselysten velge å bruke dere?
3. Hva skiller dere ut fra andre turoperatører?


Pia Buen,

Daglig leder i Novasol Norge

1. Vi har 50.000 ferieboliger til utleie over hele Europa. Et utvalg mer enn stort nok til å kunne finne noe for enhver anledning. Nå har Novasol også utvidet utenfor Europa, med et knippe håndplukkede feriehus og -leiligheter i Egypt, i de kjente ferieområdene Hurghada, Sharm el-Sheikh, Marsa Alam og Marsa Matruh. Ferieboligene her er tilknyttet Novasols servicepartner, som er tilgjengelig for gjestene 24 timer i døgnet.

2. Novasol tilbyr den perfekte reiseformen for deg som ønsker å skreddersy din egen ferie. Ved selv å velge hvordan du og familien ønsker å bo på ferie, har du flere muligheter til å tilrettelegge for egne behov. Frister det med en villa med svømmebasseng, eller vil du heller ha en ferieleilighet rett ved havet? Å bo side om side med lokalbefolkningen er også en unik mulighet til å få lokale tips som du ellers ville gått glipp av.

3. Novasol har formidlet utleie av privateide ferieboliger til reiselystne nordmenn i 50 år. Den lange erfaringen er et kvalitetsstempel som både gjester og huseiere verdsetter, og som hele tiden inspirerer og forplikter oss til å levere på forventningene.Nina Moland Andersen, 

Salgs- og markedssjef i Color Line

1. Color Line Cruises tilbyr cruiseopplevelser om bord på Color Magic og Color Fantasy med daglige avganger mellom Oslo-Kiel. Med SuperSpeed fra Larvik eller Kristiansand til Hirtshals i Danmark tilbyr vi gode ferieopplevelser. Vi selger bilpakker til gunstige priser, og tilbyr familiepakker til Legoland og andre feriesentre og attraksjoner. Med skipet Sandefjord-Strømstad i Sverige over Ytre Oslofjord tilbyr vi spa, golf, storby, familieopplevelser. Fire avganger per dag.

2. På Oslo-Kiel-skipet er det flotte restauranter, lugarer, spektakulære musikalshow, aktiviteter for voksne og barn, egen spa- og fitness avdeling, kasino, taxfree shopping og mye mer. Sandefjord-Strømstad er en tur med god handel, mens SuperSpeed fra Larvik og Kristiansand gir hurtig og komfortabel overfart hele året. Prisbelønnet lekerom og Captain Kid underholder barna i skoleferien.

3. Color Line er Norges største og et av Europas ledende selskap innen nærskipsfart. Selskapet opererer seks skip på fire linjer mellom Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Vi har også konferanse og messer, hotelldrift, restauranter, butikker, underholdning og turproduksjon.Marianne Broholm Einarsen, 

Konserndirektør NSB reiseliv

1. NSB dekker store deler av Norge med tog og buss, og reiser til svært mange attraktive reiselivsdestinasjoner. Samtidig merker vi at interessen for grønn turisme har økt voldsomt. Vi tilbyr miljøvennlige og bærekraftige reiseopplevelser.

2. Fordi NSB sammen med samarbeidspartnere tilbyr miljøvennlig transport inn til de vakreste perlene i Norges land. Eksempler er rundturene; «Norge i et nøtteskall», «Sognefjorden i et nøtteskall» og «Hardanger i et nøtteskall».

I tillegg tilbyr vi fantastiske turer med tog over Saltfjellet og ned til havet med Nordlandsbanen, Bergensbanen over fjellet, Flåmsbana - en av de bratteste togturene i verden, inn i tindenes rike med Raumabanen fra Dombås til tindehovedstaden Åndalsnes og ikke minst togtur til Sørlandet, der opplevelser i Sabeltanns rike er svært populært. Vi tar deg også til den unike bergstaden Røros.

3. Vi er først og fremst en turoperatør som tilbyr bærekraftig og miljøvennlig transport, og hvor opplevelsen både kan være selve reisen i seg selv og stedet du skal til. 10. april gikk NSB til topps i bærekraftskåringen Sustainable Brand Index, Nordens største merkevare-undersøkelse om bærekraftSkreddersydde bussturer

I Norge

VISSTE DU at du kunne sette sammen din egen bussferie? Er dere en vennegjeng, en bedrift, en skoleklasse, et lag eller en forening som vil på tur, kan dere bestille buss og sjåfør som følger dere på hele reisen.

STADIG flere ønsker å kjøre buss når de drar på sommerferie, og busselskapene merker en økende etterspørsel. Populære destinasjoner i Norge er Geirangerfjorden, Trollstigen og rundturer på Vestlandet og Møre og Romsdal, men her er mulighetene mange og busselskapene er behjelpelig med å legge opp en reise som oppfyller dine ønsker.

CHARTERBUSS.NO er et av selskapene som setter opp skreddersydde turer for reiseglade nordmenn. De er et lite, fleksibelt busselskap som tilbyr bussturer i Norge og til utlandet. Kundene er både bedrifter, lag, foreninger og privatpersoner. De kan også frakte deg til og fra flyplassen, og har både personbil med privatsjåfør, minibuss og større busser i sin vognpark. Her er ingen oppdrag for små og ingen for store.

BUSSELSKAPET kan også hjelpe deg med å booke hotell, arrangere middager og de kan servere både mat og drikke på bussen. Sjåførene er erfarne og har mange år bak seg på veiene. På en slik tur får man opplevd Norge på en ny måte – helt etter dine ønsker.


Share this article

Journalist

Related articles