European Media Partner

Linni Meister drømmer 
seg bort hjemme


Livet som kjendis legges på hylla når Linni Meister slapper av hjemme. Der er det fokus på komfort og stilrent interiør som skaper en hjemmekoselig atmosfære.

Der er det stilrent og hjemmekoselig, akkurat som jeg liker det

Jeg bor sammen med kjæresten min i en leilighet i Holmenkollen. Hjemmet vårt er proppet med lekre og stilfulle møbler fra TM Design, Thomas Hill og Townhouse. Jeg foretrekker en minimalistisk stil som får hjemmet mitt til å føles både stilrent og hjemmekoselig, sier Linni Meister.

Nå er hun aktuell med en rolle i TV-serien «Han heter ikke William» på TV3. Hun har også lansert sin egen sminke- og parfymekolleksjon i samarbeid med Depend og er til daglig flittig opptatt med å skrive på bloggen linnimeister.no.

Opptatt av duse farger

Meister er spesielt glad i beige og duse farger, gjerne ispedd pudderrosa detaljer.
– Jeg er veldig glad i beige, sorte og hvite møbler. Setter man det sammen med litt pudderrosa innimellom får du mitt drømmehjem. Selv har jeg sort designersofa fra TM Design, sort sjeselong med gulldetaljer fra Thomas Hill, og tre små pudderrosa bord med detaljer i gull. Jeg er spesielt glad i sofabordet fra Townhouse med detaljer i gull, sier hun.

Selv om interiøret er preget av beige farger elsker hun å bryte dette opp med litt «bling bling».
– Jeg har også et teppe i matchende farger til det pudderrosa sofabordet. Jeg elsker pynteputer og har mange slike. De er dekorert med gull og glitter – jeg elsker jo alt som er litt «bling bling», sier Meister.

Henter inspirasjon

For å hente inspirasjon til hjemmet går hun ofte i showrooms, besøker hoteller og leser interiørmagasiner og nettsider.
– Jeg går enten til showroomet til favorittdesignerne mine eller besøker nettsidene for å se de siste nyhetene og hente inspirasjon til nye innkjøp, sier hun.

Flere møbelprodusenter tilbyr et konsept som lar hver enkelt kunde bestemme hvordan drømmemøblene skal se ut. Du kan designe din egen sofa ved å velge blant ulike møbelstoffer. I tillegg kan du få gardiner og puter som ”matcher” sofaen din.
– Jeg har også overnattet en god del på Saga Hotel i Oslo hvor jeg har hentet inspirasjon fra deres lekre interiørdesign. Der er det stilrent og hjemmekoselig, akkurat som jeg liker det, sier Meister.

Saga Hotel Oslo er et firestjerners designhotell på Frogner, rett bak slottet. Hotellet ble restaurert og modernisert av Delotis Design, men har beholdt sitt vakre utseende og tradisjonelle arkitektur fra 1890 årene

Men det er ikke bare hotellbesøk og designermøbler Meister er opptatt av. Hun er også opptatt av et godt inneklima og elsker å omgi seg med planter og blomster.
– Et must i mitt hjem er planter og blomster. Dette skaper en levende atmosfære og sørger for bedre luftkvalitet. Blomster og planter er noe jeg bare må ha i hjemmet mitt, sier hun.

Pusset opp hjemme

Da hun pusset opp sitt forrige hjem brukte hun mye tid på å finne de beste løsningene.
– Jeg pusset opp min første leilighet som jeg kjøpte sammen med min tidligere kjæreste. Vi snakket da med forskjellige firmaer som Flisekompaniet på Skøyen som leverte et fantastisk lekkert badedesign, med lekre fliser og smarte løsninger i forhold til størrelsen på badet, sier hun.

I arbeidet med oppussingen var hun opptatt av at alle detaljene skulle passe sammen.
– Vi kjøpte også nydelig parkett i lys eik fra Unikt Gulv som ligger i Bygdøy Alle 63. Jeg er generelt glad i lyse gråtoner på veggene sammen med hvite listverk, sier hun.

Må finne sin egen stil

Meister mener det ikke trenger å være vanskelig å skape et drømmehjem. Det viktigste er å finne sin egen stil, mener hun.
– Det viktigste når man skal møblere et hjem er å finne sin egen stil. Jeg anbefaler også å kjøpe interiørmagasiner og gå på nettsider for interiør for å bli inspirert. Jeg anbefaler også å besøke nettsidene til desginere du liker, sier hun.

Selv om Meister stortrives i eget hjem drømmer hun om et sted hvor hun kan bli gammel sammen med de hun er glad i.
– Jeg drømmer om et virkelig funky hus med god og åpen planløsning, stort bad med boblebad, stor hage og panoramautsikt. Drømmen er å finne et sted hvor jeg kan bli gammel med mine kjære, sier hun.  

– La meg sitere en av mine favorittsitater: ”Home is where the heart is”. For meg er derfor det aller viktigste å være sammen med sønnen og kjæresten min, avslutter Meister. 

Share this article

Journalist

Ole Peter Galaasen

Related articles