European Media Partner
Toralf Brunæs i selskapet Utecomfort LIVSSTIL

La en proff utforme din egen lille oase

Alle hager og uterom kan bli inspirerende oaser for rekreasjon, velvære og selskapeligheter. Forutsetningen er god planlegging, stram regi, dyktige håndverkere og elementer plukket fra øverste hylle. Vi har snakket med en proff.

– Vår spesialitet er å lage funksjonelle, smakfulle løsninger for små og store uterom. Løsninger som slipper naturen nærmere innpå deg og skaper en ramme for trivsel, glede og rekreasjon i en hektisk hverdag, sier Toralf Brunæs i selskapet Utecomfort, som har spesialisert seg på å realisere nordmenns små og store hagedrømmer.

Kun det beste er godt nok når du skal viske ut grensen mellom hjem og hage, og på den måten utvide sommeren i begge ender. Ikke bare skal designet sitte, du er også avhengig av de beste håndverkerne.
– Å transformere et gitt uterom til en drømmehage tilpasset vårt klima er en utfordring. Å slå av en prat med noen som har gjort det før og vet hva de snakker om, er definitivt første skritt på veien. Vi kan både utrede, designe, bygge og sørge for at du får det ypperste av elementer. For det er med hager som alt annet i denne verden, du får det du betaler for, sier Brunæs, som sammen med søsterselskapet Trest Entreprenør gjennomfører prosjektene og legger sin ære i å opprettholde - og bygge i tråd med - klassiske, nedarvede håndverkstradisjoner.

Pergolaer har blitt svært populære. I tillegg til at de kan dekke betydelige utearealer, være frittstående eller en forlengelse av stuen, gir dagens pergolaer deg muligheten for permanent skjerming. Både mot vær og vind, sol og regn.
– Ønsker du lite vedlikehold, en spennende uteplass og mer privatliv, er en pergola absolutt noe for deg, men du må sikre deg at konstruksjonen er stabil og materialene tilpasset et hardt, norsk klima. Velger du en variant med isolerte vegger eller glass, installerer en sot- og røykfri biopeis, er det ingenting i veien for å utvide sommeren langt inn i den hvite årstid, avslutter Brunæs. 

Share this article

Journalist

Morten Iversen

Related articles