European Media Partner

Gammel, slapp og uten gnist? Unn deg en skikkelig boost midt i livet

Testosteronnivået begynner å synke hos alle menn fra de er i tredveårene. For enkelte med mer enn én prosent i året. Du kan med andre ord ha mistet så mye som tjue prosent før du fyller femti. Mange opplever relativt store forandringer fysisk som følge av dette. Musklene krymper og fettprosenten kan, som følge av dette, stige. Kanskje ikke så rart at heller ikke psyken er på topp?
– Det er en utbredt misforståelse at det bare er kvinner som kommer i overgangsalderen. Heldigvis finnes det en rekke mineraler, urter og andre ingredienser, som kan redusere de negative konsekvensene av et synkende testosteronnivå, sier Nina Angell, markedssjef i Maxulin. Det finnes hjelp

Ingenting kan endre det faktum at vi blir eldre. Stadig fler oppdager dog at man kan gjøre mye selv for å hindre et større forfall enn strengt tatt nødvendig. Mindre stress og mer søvn kan for eksempel bidra til en bedre hormonbalanse. Trening – og da spesielt styrketrening –påvirker testosteronnivået positivt. Også Maxulin da, et kosttilskudd som inneholder en rekke ingredienser, blant annet magnesium, vitamin B6 og urten fenugreek.
– Dette er ingredienser som kan gi voksne menn mer energi og forbedret muskelstyrke. Jevnlig inntak av Maxulin® kan redusere aldersrelaterte plager og gi deg tilbake noe av ungdommens virilitet, styrke og lyst, sier Angell, markedssjef for Maxulin.Manglende lyst og parproblemer

For det skal ikke stikkes under en stol at i takt med et lavere testosteronnivå synker også lysten. Sex fremstår for mange menn i femtiårene som en gledesløs plikt. Med parproblemer som følge.
– En studie på 120 friske menn viste at de som fikk 600 milligram Testofen® hver dag over en tolvukers periode, hadde en tydelig økning i både lyst og tilfredstillelse, sammenlignet med gruppen som fikk placebo. Maxulin® inneholder nøyaktig samme mengde dagsdose Testofen® som ble brukt under studiene, sier Angell. 


Slikk fikk Sigbjørn (48) energien tilbakeSigbjørn Eliassen begynte å slite med lavt energinivå når han nærmet seg femti. Han hadde i lange perioder av livet trent opp til fire ganger i uken, men etter å ha gått gjennom et krevende samlivsbrudd, begynte han å føle seg sliten.  Selv det å gå ut med kompisgjengen ble et ork. Eliassen begynte å lete på nettet.
– Jeg fikk fort en anelse om at mine hanglende form kunne skyldes endring i testosteronnivået, noe jeg fant ut kan gi en følelse av nedstemthet og slapphet. Testosterontilskudd var ikke et alternativ, så jeg vurderte andre løsninger og kosttilskudd. Valget falt til slutt på Maxulin® fordi det inneholder både Magnesium og Sink som skal være bra for å opprettholde muskelmassen og gi normale testosteronverdier. Som naturlig skeptiker hadde jeg ikke det store håpet om at kosttilskuddet skulle endre hverdagen, men jeg ble positivt overrasket. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle merke en forandring allerede den første måneden, men jeg fikk gradvis mer energi og har fått mye mer overskudd. Som singel småbarnsfar med en krevende jobb, er det viktig for meg å prestere på alle områder, avslutter Eliassen. Les mer om Sigbjørn her!

Kjøp Maxulin her!

Share this article

Journalist

Related articles