European Media Partner
Fokus på helse og livsstil LIVSSTIL

Fokus på helse og livsstil

Sandvik folkehøgskole er en kristen folkehøgskole som eies av Pinsemenighetene. Skolen ligger i Mosjøen, ca. fem timer nord for Trondheim.

– Fra høsten 2017 tilbyr vi sport og friluftsliv, fitness og helse, disippelliv, musikk og lovsang og trend. Som elev ved skolen får man oppleve Norge på sitt beste. Her kan du nyte og oppdage Helgelandskysten, en av verdens vakreste kyst, eller surfe på bølgene i Lofoten, sier Solveig Hosøy, studierektor med ansvar for undervisning og miljøarbeid på Sandvik folkehøgskole.

Skolen har morgensamlinger med andakt, frivillige bibelgrupper og bønnemøter. Skolens kristne verdier preger undervisningen og skolelivet. Her har du også egen skolepastor tilgjengelig for samtaler.

– Vi er en tydelig kristen folkehøgskole som inviterer ungdommen inn i et trygt, godt og varmt miljø. Vi ønsker at nye skal få lære om Jesus og at ungdommer som er bevisste skal få vokse i sin tro. Vi tilbyr mange gode linjer og en skolehverdag preget av sterke opplevelser og sunne aktiviteter, sier hun.

For å bli elev på folkehøgskole er der ingen opptakskrav, men mange folkehøgskoler har 18 års aldersgrense. Ett år på folkehøgskole gir også 2 studiepoeng og legger er godt grunnlag for videre studier.

Fokus på helse og livsstil

Share this article

Journalist

Ole Peter Galaasen

Related articles