European Media Partner

Atlas Copco og Industri 4.0 på SMART industri 17. – 19. april

Industri 4.0 er den fjerde industrirevolusjonen. Målet er smarte tilknyttede fabrikker og produksjonsprosesser. Atlas Copco er bidragsyter til Industri 4.0 med Smart Connected Assembly og SMARTLINK.

Smart Connected Assembly skaper unike kunde- og produksjonsverdier ved integrering av alle monteringsrelaterte prosesser. Utviklingen av datadrevne analyser og metoder for produksjon og montering skjer i høyt tempo. Våre monteringsløsninger gir nye muligheter til integrering i bedriftens nettverk for ulike produksjonsprosesser.

Fordelene med Industri 4.0 ses i sammenheng med «The six pillars of value» som er tatt frem av Atlas Copco. Plattformen beskriver de gevinster som kan oppnås ved optimalisering av produksjonstiden; økt produktivitet, reduksjon av feil og kostnader for produktutvikling, lansering av nye produkter, energibesparelser og ergonomiske forbedringer.

Vi er opptatt av økt verdiskapning i alle ledd; ikke bare i monteringsrelaterte prosesser, men også i generell produksjon. SMARTLINK gjør dette mulig!

Et dataovervåkningsprogram gir bedriften en full oversikt over trykkluftproduksjonen, forutser potensielle problemer og viser hvordan og hvor produksjonen kan optimeres og energi kan spares.

SMARTLINK overvåker produktiviteten døgnet rundt og gjør det enklere å kartlegge forbedringsmulighetene. Vi tilbyr 3 moduler; SMARTLINK Service, SMARTLINK Uptime og SMARTLINK Energy.

Velkommen til stand B02-24 for mer informasjon og spennende konkurranse! Hos oss kan du sette på Virtual Reality-briller og bli med inn i framtiden! 

Share this article

Journalist

Ole Bjørn Ulsnæs

Related articles