Weekly News

Velg riktig flyttebyrå - spar penger!

Er du på jakt etter et flyttebyrå i Oslo? Ikke velg flyttebyrået ut fra pris og magefølelse! Å bomme på valget av flyttehjelp kan fort bli en kostbar affære. Gjør derfor grundig research før du velger hvem du skal bruke som ditt flyttebyrå.

– Som ellers i livet er det lurt å tenke gjennom prosessen og legge en plan. Under flytting er det mye som kan gå galt. Og det som kan gå galt, har jo en tendens til å gjøre nettopp det, sier Magnus Wallberg i Oslo Flyttehjelp

Wallberg er av den soleklare oppfatning at alle smertefrie flytteprosesser har det til felles at det er lagt en bra plan innledningsvis. En plan som bygger på dine behov og retningslinjer. 
– Tenk nøye gjennom de enkelte trinn av prosessen, og husk på at en timespris ikke sier noe om sluttsummen. Det er mange faktorer å ta hensyn til. Vil du være delaktig og hjelpe til? Vil du overlate alt til et flyttebyrå? Hva med forsikring, flytteledelse, vasking, pakking og eventuelle reparasjoner? Når du har bestemt deg for alt dette lønner det seg å utarbeide en gjennomføringsplan med flyttebyrået og signere en avtale med klar ansvarsfordeling i henhold til denne, sier Wallberg.

Han er også av den oppfatning at det har sine klare fordeler å velge en totalleverandør som kan ta HELE jobben.
– Velger du riktig flyttebyrå trenger du bare å forholde deg til en person og det vil aldri være noen «andre» å skylde på om noe skulle gå galt. Å kjøpe alle flyttetjenestene ett sted gir trygghet og forutsigbarhet, avslutter Wallberg.

Share this article

Journalist

Related articles