Weekly News

TV-sengen som sparer plass på soverommet

Det moderne soverommet brukes til mye mer enn bare å lade batteriene til neste dag. Med sengene fra Solid Hjem kan du slappe av, spise frokost, lese en bok eller se på TV med komfort i ypperste klasse.

– Det som gjør disse sengene unike er TV-heisen som gjør at du kan plassere en TV i fot-skammelen. Tven heises opp og ned med en fjernkontroll, noe som gjør at den ikke er til sjenanse eller tar unødvendig plass når den ikke er i bruk. I tillegg er det en boks under sengen hvor du kan samle ledninger, oppbevare datamaskin, musikk og filmer. TV-sengene våre har vist seg å være veldig populære, sier Sara Nygaard Gulbrandsen, innkjøpsansvarlig og kundebehandler i Solid Hjem.

Selskapet samarbeider med partnere som har over 30 års erfaring innen møbler, interiør og design. De ansatte er opptatt av å skape en positiv forandring i hjemmet som får frem det beste i den unike stilen din.


Sparer masse plass på soverommet

Selv om sengen primært er laget for å sove er det mange av oss som liker å slappe av med en god film i sengen.
– Vi valgte denne sengen på grunn av utseende og den praktiske løsnigenen med en TV som heises opp og ned med en fjernkontroll. Vi slipper å henge tven på veggen eller ha  den på en kommode hvor den opptar mye plass. Jeg synes også designet på sengen er veldig fint. Til sammen var dette en praktisk og stilfull løsningen til en veldig bra pris. Tatt alt dette til betraktning ble valget enkelt for oss, sier Ina Nusser.

Familien fikk hjelp med monteringen av sengen og kjøpte ny 32” TV som passet.
– Vi har ikke hatt TV på soverommet før, men mannen min har vært interessert i å ha TV på soverommet lenge. Siden dette var en så prakisk innretning som ikke tar ekstra plass synes vi dette var en veldig fin løsning. Mannen min er også blitt ekstra glad i boksen ved siden av sengen hvor han oppbevarer Playstation og spill.  Her får vi TV og seng med madrass i ett til en rimelig pris. Vi er totalt sett veldig fornøyde, sier hun.


Stor kos for barna

Hele familien setter stor pris på den nye sengen og spesielt barna er blitt veldig glad i TV-løsningen.
– Det er også veldig fint for barna når de er syke eller på kvelder hvor de ikke får sove. Det er veldig stas for både barna og oss. Selv om jeg var skeptisk til å begynne med ser jeg nå at dette er en veldig praktisk løsning for oss, sier hun.

Det finnes mange muligheter når du går på utkikk etter din nye seng. Derfor kan det være en utfordring å finne frem til hvilken seng som passer dine behov. Solid Hjem er derfor opptatt å hjelpe deg med å finne en seng som passer deg. Solid Hjem har mange TV-senger i både skinn og stoff å velge mellom og er alltid behjelpelige med å finne den som passer akkuratt deg og din familie.

Solid Hjem leverer i dag Colorado, Orlando og Secretary TV seng i skinn og PVC, samt San Fransisco TV seng i linstoff. Alle standardfarger er på lager og selskapet kan bestille farge og stofftype etter eget ønske. 

TV-sengen som sparer plass på soverommet

Share this article

Journalist

Related articles